- USA roadtrip -

Los Angeles - Las Vegas - San Francisco - New York

Keyword: november, handbagage, girlsnightout, Ford Mustang cab, roadtrip, motels, LA Lakers, shopping, sightseeing, gambling, fest, sena nätter, universal studios, DINNERS, ice-skating i central park, venice beach, Walmart, IHOP, walk of fame, staRbucks underbara kaffe, billig bensin, vind i håret när vi kör i öknen i nevada, sola på santa monica, Hollywood, Beverly Hills....




och MYCKET MYCKET mer :)

Den 6november åker jag med Helen och Vibeke till Los Angeles, därifrån blir det roadtrip till Las Vegas och vidare till San Francisco för å till sist flyga till NewYork. I the big apple möter vi upp Camilla :) Vi är borta i 2veckor, två underbara veckor som kommer vara sprängdfyllda med roliga saker. Med tanke på vad jag har gått igenom det sista året så är jag värd den här resan 110%!

Lasagne till middag!

Från början var det menat å bli chiliconcarne, men den blev så torr..så då mixtra jag lite och vips så blev den hemmagjord lasagne från scratch :) Jag gjorde till och med ostsåsen alldeles själv!! *yeeeiii* Så nu är det bara å kryssa fingrarna att den smakar lika bra som den ser ut!

Emma kom förbi idag och vi smög oss ut på stan :) Så hittade vi en rolig butik som säkert kommer glädja både en och annan person i framtiden. Kondomeriet för prosner som inte känner igen logoen ;) Så stötte vi på några killar som satt mitt på KarlJohann med en gitarr och sjöng för alla som gick förbi. En stämningsfull och lugn eftermiddag som också innefattade en cappuchino :)

 

 



Sitter och väntar på Helen, Vibeke och Camilla som ska komma och vi ska boka resa till Los Angeles :) Det kommer bli fantastiskt roligt med tjejtur till USA, så blir det säkert en weekendtur med cabrioleen till Las Vegas!!!

 

Stugan i Juniskär

 



Jag längtar så mycket att få komma ut till stugan zom morfar byggde 1950. Där har vi vart alla sommrar när jag och malle var små. På söndag den 22aug, så åker jag upp en vecka och ska inte göra någonting alls! Bara vara där ute med mamma och katten, det är livskvalité :)